“In 15 minuten waren de communiekaarten klaar”

Gebruikers zijn positief over kaartje2go en maken daar geen geheim van. Zo schrijft Lydia ons erg tevreden dat we goede service leveren waarmee het haar lukt om in slechts 15 minuten een communiekaartje te maken.

“Exact hetzelfde”

Zo was gewoonlijk altijd aan de weer met het op elkaar plakken van plaatjes en scrappen, maar dankzij de service van kaartje2go is dat allemaal niet meer nodig. Bovendien ziet het ontwerp er exact hetzelfde uit als wat Lydia zelf wilde doen. bedankt voor je leuke reactie, Lydia!

“De communiekaarten waren mooi. De gemaakte kaart is exact hetzelfde als wat ik zelf wilde maken. Ik heb gewoon de foto’s snel en makkelijk kunnen uploaden, in 15 minuten waren de communiekaarten klaar. Normaal zou ik de diverse plaatjes op elkaar plakken. Maar eigenlijk is het resultaat via jullie nog mooier. De volgende keer zal ik zeker weer aan jullie denken.”

Contact

Wil je ook contact opnemen met kaartje? Dat kan! Je kunt ons bereiken via info@kaartje2go.nl. Je kunt ons mailen met al je vragen, opmerkingen en tips. We doen ons best je zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn, wat doorgaans de eerstvolgende werkdag is!

Bekijk hier nog een leuke klantreactie.
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart