3 tips voor het maken van communiefoto’s

Voor een communiekaartje is het natuurlijk leuk om een zelf gemaakte foto te gebruiken. Kaartje2go legt je uit hoe je de mooiste communiefoto’s kunt maken. We doen dit aan de hand van 3 handige fototips!

Tip 1: wees spontaan

Als je foto’s maakt van je kind, is het aan te raden om dit op een spontane manier te doen. Forceer daarom niets, maar laat je kind bijvoorbeeld gewoon wat rondlopen en maak foto’s zonder dat je kleine het doorheeft. Je kunt ook proberen je kind af te leiden met bijvoorbeeld een speeltje of iets anders. Zo zorg je ervoor dat de aandacht van de camera afgeleid wordt.

Tip 2: close-ups

Close-ups zijn leuk om te gebruiken. We raden je aan om sowieso je kind niet te klein op de foto te hebben, maar het gebruik van een close-up is natuurlijk helemaal perfect. Maak bijvoorbeeld een leuke foto waarop je kleine een paardebloem uitblaast. Of doe iets met water!

Tip 3: foto’s op ooghoogte

Kinderen zijn klein in vergelijking met jezelf. Daarom is het aan te raden om foto’s op ooghoogte van het kind zelf te maken. Zo voorkom je dat je kind naar boven moet kijken en de foto minder persoonlijk zal worden.

Gebruik je foto’s voor een spontane fotokaart van kaartje2go. Je kunt hier tevens de leukste kaders en figuurtjes gebruiken om je kaart helemaal af te maken! Veel plezier met kaarten maken. En zo organiseer je een origineel communiefeestje!
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart