3 tips voor het maken van communiefoto’s

Voor een communiekaartje is het natuurlijk leuk om een zelf gemaakte foto te gebruiken. Kaartje2go legt je uit hoe je de mooiste communiefoto’s kunt maken. We doen dit aan de hand van 3 handige fototips!

Tip 1: wees spontaan

Als je foto’s maakt van je kind, is het aan te raden om dit op een spontane manier te doen. Forceer daarom niets, maar laat je kind bijvoorbeeld gewoon wat rondlopen en maak foto’s zonder dat je kleine het doorheeft. Je kunt ook proberen je kind af te leiden met bijvoorbeeld een speeltje of iets anders. Zo zorg je ervoor dat de aandacht van de camera afgeleid wordt.

Tip 2: close-ups

Close-ups zijn leuk om te gebruiken. We raden je aan om sowieso je kind niet te klein op de foto te hebben, maar het gebruik van een close-up is natuurlijk helemaal perfect. Maak bijvoorbeeld een leuke foto waarop je kleine een paardebloem uitblaast. Of doe iets met water!

Tip 3: foto’s op ooghoogte

Kinderen zijn klein in vergelijking met jezelf. Daarom is het aan te raden om foto’s op ooghoogte van het kind zelf te maken. Zo voorkom je dat je kind naar boven moet kijken en de foto minder persoonlijk zal worden.

Gebruik je foto’s voor een spontane fotokaart van kaartje2go. Je kunt hier tevens de leukste kaders en figuurtjes gebruiken om je kaart helemaal af te maken! Veel plezier met kaarten maken. En zo organiseer je een origineel communiefeestje!

De voordelen

  • Unieke collectie communie kaarten
  • Je eigen originele foto communie uitnodiging
  • Zeer vriendelijk geprijsd
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart