Kaartje2go is een “absolute aanrader”

Bij kaartje2go krijgen we geregeld enthousiaste reacties van klanten binnen. In deze korte, leuke berichtjes prijzen ze kaartje2go om het resultaat van de communiekaarten en bijvoorbeeld de service. Omdat wij jullie reacties zo leuk vinden, delen we de leukste reacties graag met jullie.

Leuke reactie

Jet schreef onlangs nog een geweldig stuk naar kaartje2go, waarin ze ons bedankte voor de snelle levering en het resultaat. Daarnaast gaat ze in op mogelijkheden als onze kalender en het adressenboek. Wij danken jou voor je reactie, Jet. Je maakte onze dag helemaal goed!

“Ik maak al 3 jaar gebruik van kaartje2go en ik zie mijn kaarten bij de geadresseerden ook vaak terug en elke keer ben ik weer erg tevreden over de snelle levering en het resultaat! Ik ben ook erg blij met de kalender, want ik vergeet op deze manier geen enkele verjaardag meer en ook het adressenboek is erg handig en gemakkelijk. Absolute aanrader! Ik blijf! Jet.”

Contact opnemen?

Wil je zelf graag in de pen klimmen? Stuur ons dan een mailtje naar info@kaartje2go.nl. We beantwoorden je vragen altijd zo snel mogelijk – meestal zelfs binnen 24 uur!
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart