Bedankkaartje voor communie

Als de communie achter de rug is, is het wel zo beleefd om de gasten te bedanken voor hun aanwezigheid op de plechtigheid. Je kunt dit op een hele leuke manier doen met de bedankkaartjes van kaartje2go.

Originele communie bedankkaarten

Bij kaartje2go kun je originele bedankkaartjes maken voor je gasten. Je bedankt ze hiermee dat ze aanwezig waren op je feest en geeft ze op deze manier nog even een extra goed gevoel mee. Dat is erg fijn en het is natuurlijk ook gewoon leuk om te maken! Het betekent namelijk dat je creatief kunt zijn, want bij kaartje2go ontwerp je je kaartjes zelf online.

Bedankkaartjes maken

Je gaat als eerste naar de pagina met communie bedankkaartjes. Hier zie je een heleboel leuke kaartjes om je gasten mee te bedanken. Misschien wil je echter wel helemaal zelf een kaartje ontwerpen met je eigen foto. Maak dan een fotokaart.

Vervolgens decoreer je je kaart zelf verder. Je voegt jouw terkst, figuurtjes en kader toe. Kaartje2go doet de kaartjes voor jou op de post en klaar ben je! Met slechts een paar klikken op de muis heb je creatieve kaarten gemaakt!
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart