Communiekaartjes maken met meerdere foto’s

Communiekaartjes maken met meerdere foto’s is heel gemakkelijk bij Kaartje2go. Je kunt zelf een geheel nieuw ontwerp beginnen met een soort van blanco kaart. Je kiest in dat geval een foto van je zoon of dochtertje als basis. Deze foto is dan de achtergrond van de kaart. Vervolgens kun je bij het ontwerp meerdere foto’s toevoegen in diverse formaten. Om meer kleur toe te voegen kun je kiezen voor verschillende kaders, figuurtjes en je kunt zelfs de kleur van de tekst bepalen. Onderstaand een voorbeeld van een kaart waarbij een grote foto de basisachtergrond is. De kaart is verder heel kleurrijk gemaakt met kaders en tekst.

communie uitnodiging met foto

Communiekaartjes maken met meerdere foto’s meisjes

In ons assortiment hebben we genoeg voorbeeldkaarten waarbij we in het ontwerp al rekening hebben gehouden met meerder foto’s. Uiteraard kun je de foto’s van het voorbeeld aanpassen en vervangen door de foto’s van je dochtertje. Je kunt deze foto’s uploaden vanaf je computer of vanaf social media. Maar misschien is het wel nog leuker om speciaal voor de communiekaart een kleine fotoshoot met je dochtertje te houden! Als je dochter op alle foto’s dezelfde kleding aanheeft brengt dat ook meer rust in de kaart zelf en ziet deze er minder rommelig uit.

communie uitnodiging met meerdere foto's

communie uitnodiging met meerdere foto's

Communiekaart met meerdere foto’s voor jongens

Ook voor je zoontje hebben we leuke en passende communiekaarten waar meerdere foto’s opgezet kunnen worden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kaart met een fotostrip!

uitnodiging communie met meerdere foto's

Een ander leuk ontwerp voor de communiekaart van je zoontje is een kaart met een collage. De achtergrond is rustig en stoer gehouden door de blauwe kleur en gebruikt van een houtmotief.

uitnodiging communiekaart met foto's

Zelf kaart ontwerpen bij Kaartje2go

Het klinkt misschien als een heel gedoe, maar je zal merken dat het ontzettend makkelijk is om zelf een kaart te ontwerpen! En enige waarover je even moet nadenken is welke tekst en figuurtjes je gaat gebruiken! Als je vandaag voor 20.00 uur de communiekaarten maakt wordt het vandaag al naar de post gebracht!
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart