Communiekaartjes met originele patronen

Bij kaartje2go heb je de leuke uit veel verschillende communiekaarten.Op dit blog geven we je al een geruime tijd tips voor het perfectioneren van je kaartje en lichten we opvallende kaarten uit. Dit maal willen we aandacht besteden aan een set communiekaartjes met originele patronen.

Wie kaartje2go een beetje kent, weet dat we veel verschillende soorten kaarten in ons online-assortiment hebben staan, en dat we graag praten over ons assortiment. Zo mis je nooit een leuk, origineel kaartontwerp! Als je communiekaartjes maakt, is het bijvoorbeeld leuk om één van de volgende kaartjes te selecteren voor je communiepost. Klik op de afbeelding om het kaartje direct te maken:

Het ontwerp voor Yuri, voorzien van grijze en rode kleuren. Het effect? stoer, maar toch ook schattig.

Een andere perfecte kinderkaart is deze kaart voor Jesse (de naam kun je veranderen). Een flotte, hippe kinderkaart!

En ook voor de meisjes hebben we een leuke kaart in deze categorie. Met paars en roze kleuren is dit de perfecte kaart voor de dames!

En dan nu.. meer!

Ben je zelf op zoek naar een leuke communiekaart, maar wil je graag nog even verder kijken? Bekijk dan hier het unieke assortiment van kaartje2go. Misschien vind je dit bovendien wel een leuk ontwerp! We hebben ook communieteksten, die je gratis mag gebruiken.
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart