Gratis communiekaart sturen

Wist je al dat je bij kaartje2go een gratis communiekaart kunt sturen? Als je je namelijk aanmeldt bij kaartje2go, dan krijg je je eerste kaart volledig gratis! Aanmelden heeft bovendien nog meer voordelen.

Meer voordelen

Wie zich aanmeldt bij kaartje2go, krijgt een eerste kaartje gratis en voor niets van kaartje2go. Dat is je welkomstcadeau. Maar er zijn nog veel meer voordelen aan aanmelden. Zo zijn al je kaartbestellingen tot 40 procent goedkoper (bekijk ook de prijzenlijst). Ook krijg je ook een gratis online adressenboekje, zodat je je adressen altijd paraat hebt. Ook krijg je een verjaardagsalarm, om nooit meer een verjaardag mee te vergeten.

Handige acties

Daarnaast krijg je de mogelijkheid om kaartontwerpen gemakkelijk op te slaan, zodat je als je iemand vergeten bent later nog hetzelfde kaartje kunt bijbestellen. Ook kun je als je dat wilt de nieuwsbrief ontvangen, waarin je een paar keer per jaar op de hoogte wordt gebracht van het nieuws rondom kaartje2go en je kunt profiteren van handige acties en exclusieve actiecodes!

Aanmelden

Waar wacht je dus nog op? Meld je nu gratis aan bij kaartje2go, maak je gratis communiekaartje en geniet van alle handige voordelen van kaartje2go! Aanmelden kan door op de link te klikken.
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart