Kaartidee: communiekaart met foto

Wil je een leuke originele communiekaart maken? Ontwerp dan eens zelf je kaart, door een foto te uploaden van je kind en vanuit hier een prachtige fotokaart te maken. Je maakt en verstuurt een bijzondere communiekaart in hooguit 10 minuten!

Stap 1: upload een foto

Dat klinkt leuk: een communiekaart maken met je eigen foto op de voorkant. En het is nog gemakkelijk uit te voeren ook! Waar je mee begint is het uploaden van een geschikte foto van je kind. Denk er maar eens over na: welke foto zou geschikt zijn voor je communiekaartje?

Stap 2: grootte van je communiekaart

Heb je een geschikte foto in gedachten? Dan kun je nu beginnen met het maken van je fotokaart. Upload je foto op deze pagina. Klik op ‘deze foto gebruiken’ en je begint met het maken van je kaartje. Je kunt hier zelf de grootte van je kaart selecteren en of je een enkele of dubbele kaart wil maken.

Stap 3: communiekaart decoreren

Heb je dit gedaan, dan is het tijd om je fotokaart te decoreren. Immers: alleen een foto op de voorkant is voor een communiekaart waarschijnlijk niet voldoende. Je kunt daarom je voorkant zelf opmaken met een kader dat je zelf kiest, met jouw tekst en met eventueel leuke figuurtjes. Zo maak je een origineel ontwerp voor een kaartje. Niemand heeft immers eerder dezelfde kaart gemaakt.

Stap 4: achterkant van je communiekaart

Vervolgens  ga je bezig met de achterkant van je kaart. Hierop schrijf je een langere tekst. Kijk allereerst eens hier voor leuke tekstideeën. De achterkant van je kaartje kun je ook persoonlijk maken, door ook dit te voorzien van leuke sfeervolle decoratie op dezelfde manier als je bij de voorkant van je communiekaart deed.

Stap 5: communiekaart verzenden

Nu volgt de laatste stap: het verzenden van je kaartje. Dit is heel eenvoudig. Er zijn een paar opties. Zo kun je je communiekaarten direct laten verzenden naar de geadresseerden of als pakket naar je eigen adres. Dit zijn natuurlijk de opties voor wanneer je meerdere kaarten verstuurt. Je kunt ook slechts één communiekaart versturen, natuurlijk. Als je bovendien ingelogd je ontwerp maakt, kun je naderhand je kaartontwerp als communiekaart nogmaals versturen naar nieuwe geadresseerden, voor het geval je iemand vergeten was in eerste instantie.

We wensen je een hele bijzondere Eerste Communie van je kind en we hopen dat je veel plezier beleeft aan het maken van je kaarten!
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart