Kaartje2go maakt “plaatje compleet”

Als kaartjeswebsite ben je continu bezig de juiste ansichtkaarten naar de juiste personen te brengen. Voor ons is het dan ook altijd leuk 0m feedback van klanten te ontvangen. Via onze pagina met reacties kun je lezen wat andere gebruikers vinden van kaartje2go. Voor Roy maakten wij het “plaatje compleet”.

“101% tevreden”

Roy kent de slogans van “beste service”, “100% tevredenheidsgarantie” en dergelijke. Bij kaartje2go kwam hij er echter achter dat we dit soort slogans ook waar kunnen maken. Hij noemt onze service dan ook eentje met 101% tevredenheidsgarantie. Een mooi compliment. Wij maakten Roys plaatje compleet en hij doet het voor ons!

“Ik wil jullie complimenteren voor het waarmaken wat jullie zeggen. Vele bedrijven schermen met termen als “beste service”, ” 100% tevredenheid garantie” , “niet goed geld terug” enz enz. Zo ook jullie maar dan zelfs met 101%. Ik ben altijd zeer geïnteresseerd in hoe organisaties omgaan met dit soort zaken en kan niets meer dan lof uitspreken over jullie methode. Binnen een half uur werd ik gebeld en was de oplossing al geboden. “Wij gaan uw kaartjes opnieuw versturen” tevens werd ik voorzien van tips over de opmaak zodat ik een volgende keer deze fout niet meer zou maken. Een dag na het telefoontje hadden we de kaartjes opnieuw binnen en naar volle tevredenheid. Het plaatje is compleet. Prettige site, service met een lach en een perfect eindresultaat. Jullie weten in ieder geval mij te overtuigen dat je als organisatie staat voor dat wat je belooft! Bedankt daarvoor.”

Contact

Wil jij ook contact opnemen met kaartje2go? Heb je een vraag of wil je een opmerking plaatsen? Neem dan gemakkelijk en snel contact op via info@kaartje2go.nl. Wij doen ons best je te allen tijde zo snel mogelijk te woord te kunnen staan. Als je het leuk vindt, kun je ook in onze eregalerij komen met klantreacties. Veel plezier met kaarten maken!

Bekijk hier ons assortiment communiekaarten en lees hier een andere bijzondere klantreactie.
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart