Kaartje2go maakt plaatje compleet

Wij krijgen geregeld leuke reacties binnen van tevreden klanten. De leukste klantreacties delen we graag met onze fans, om jullie te laten zien dat wij blij zijn met jullie toffe reacties. Recentelijk kregen we een mooie reactie binnen van Roy, die vond dat wij het plaatje compleet maakten als het ging om goede service.

“Service met een lach”

Het was een beetje een sneu begin, want hij had een opmaak-detail over het hoofd gezien, waardoor zijn kaartjes niet het beoogde resultaat boden. Nadat hij contact had opgenomen, hebben wij hem natuurlijk een nieuw setje kaartjes gestuurd. Roy was tevreden en noemde onze dienst een “service met een lach”. Dankjewel, Roy!

“Ik wil jullie complimenteren voor het waarmaken wat jullie zeggen. Vele bedrijven schermen met termen als “beste service”, ” 100% tevredenheid garantie” , “niet goed geld terug” enz enz. Zo ook jullie maar dan zelfs met 101%. Ik ben altijd zeer ge├»nteresseerd in hoe organisaties omgaan met dit soort zaken en kan niets meer dan lof uitspreken over jullie methode. Binnen een half uur werd ik gebeld en was de oplossing al geboden. “Wij gaan uw kaartjes opnieuw versturen” tevens werd ik voorzien van tips over de opmaak zodat ik een volgende keer deze fout niet meer zou maken. Een dag na het telefoontje hadden we de kaartjes opnieuw binnen en naar volle tevredenheid. Het plaatje is compleet. Prettige site, service met een lach en een perfect eindresultaat. Jullie weten in ieder geval mij te overtuigen dat je als organisatie staat voor dat wat je belooft! Bedankt daarvoor.”

Contact opnemen

Wil je zelf ook een bericht sturen naar kaartje2go? Dat kan! Contacteer ons via ons persoonlijke e-mailadres info@kaartje2go.nl en laat ons weten wat je vindt over kaartje2go. Dat hoeft niet perse een lovende reactie te zijn, want als je leuke tips of opmerkingen hebt, zijn we je natuurlijk altijd alleen maar dankbaar daarvoor! Kaartje2go is er voor jou!

Lees hier meer leuke klantreacties.
Communiekaarten maak je gemakkelijk z├│

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart