kaartjes van kaartje2go “professioneel uitgevoerd”

Bij kaartje2go komen dagelijks leuke, spontane en blije reacties binnen van tevreden klanten die willen laten weten dat ze erg te spreken zijn over kaartje2go. Hier een leuke reactie en het e-mailadres, zodat je zelf ook eens een berichtje kunt sturen.

Leuke reactie

Het is al gezegd: er komen vaak leuke reacties binnen op de website van kaartje2go. Het berichtje van Jacques is hierin geen uitzondering. Jacques heeft zijn uitnodigingen bij kaartje2go besteld en is hier zeer over te spreken. Hij vindt de kaarten “professioneel uitgevoerd”:

Ook wij hebben voor het eerst via internet een uitnodiging gemaakt en besteld. We kunnen zeggen: het was fantastisch. Het maken van de uitnodiging ging makkelijk, er was een goede uitleg en binnen drie werkdagen hadden we ze in huis. Heel professioneel uitgevoerd. Met vriendelijke groet, Jacques

Nu jij!

Je kunt zelf ook een reactie sturen naar kaartje2go. Ook kun je al je opmerkingen en tips naar ons versturen. Doe dit via het e-mailadres info@kaartje2go.nl. Kaartje2go beantwoordt de mails altijd zo spoedig mogelijk. In de meeste gevallen zelfs binnen 24 uur!

Tot slot.. op zoek naar een leuke communiekaart? Kijk dan eens hier!
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart