Keep it up! Kaartje2go!

Wij krijgen geregeld reacties binnen van klanten die ons vragen willen stellen, opmerkingen hebben of simpelweg eens een compliment willen uitdelen over onze communiekaarten. Soms zijn we zo blij met bepaalde reacties dat we ze graag met jullie zouden willen delen. Zoals deze geweldige reacties van Anne en Claudia. Bedankt, dames!

“Supermooi”

De eerste reactie is van Anne. Ze is blij met onze kaarten en met het feit dat er enveloppen bijzaten. Het zijn haar woorden: dit maak je tegenwoordig niet vaak meer mee. Leuke reactie, Anne!

“Vandaag hebben we opnieuw de communiekaartjes ontvangen, wat snel al! Ze zijn supermooi geworden. Heel erg bedankt hiervoor. Dit maak je tegenwoordig niet vaak meer mee. Er zaten zelfs weer enveloppen bij! Echt een hele goede service van Kaartje2go! Mocht ik nog eens kaartjes nodig hebben dan zal ik ze zeker bij Kaartje2go bestellen. Ook zal ik reclame voor jullie maken bij mijn familie, vrienden en bekenden. Groetjes, Anne.”

“Helemaal TOP”

Van Claudia krijgen wij de volgende tip: “keep up the good work”. Keep it up, dat is waar wij voor gaan. Claudia vindt onze service helemaal “TOP”. Wij vinden jouw reactie helemaal top, Claudia.

“Bedankt voor jullie hulp en de mooie kaarten! Helemaal TOP, jullie service! Ik was al erg tevreden over jullie maar mijn tevredenheid groeit alleen maar groter op deze manier! Ik ben al flink bezig met mond-tot-mond reclame voor jullie, maar het zal nu nog enthousiaster overkomen. Keep up the good work!Groeten, Claudia.”

Zelf kaartje2go mailen? Stuur ons een mailtje naar info@kaartje2go.nl. Kijk hier voor meer leuke klantreacties.
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart