Kinderkaartje als communiekaart?

Kinderen zijn nog jong en het kan voor hen leuk zijn om ook kinderlijke kaartjes te versturen. Heb je er al eens over nagedacht om een kinder-communiekaartje te maken? Kaartje2go heeft enkele leuke kaartontwerpen in het assortiment, waaronder dit speciale kaartje.

Leuke kinder-communiekaart!

Op de voorkant van het kaartje hieronder zie je een getekend meisje met op een artistieke wijze in elkaar geflanst haar. Ze wordt aangekleed met een geweldig rokje met rozen. Voor de kids is dit een geweldig ontwerp, omdat het precies aansluit bij hun romantische wereldbeeld. Klik op de afbeelding hieronder om het kaartje te maken.

Zelf maken!

Als je op de afbeelding hebt geklikt, kom je direct terecht in het beginscherm voor het maken van het kaartje. Vervolgens krijg je eigenlijk alle mogelijke vrijheid. Zo kun je zelf bepalen hoe groot je kaartje dient te worden, wat voor tekst je erop schrijft en naar wie je je kaartje verstuurt. Maar bepaal ook zelf het design van je kaartje en bedenk veel meer leuke dingen op origineel uit de hoek te komen. Dat doe je bij kaartje2go!
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart