Klant vindt kaartje2go “echt geweldig”

Vaak krijgen wij leuke reacties binnen van klanten. Ze zijn tevreden over de service van ons en willen ons dit laten weten. Wij vinden het erg leuk om sommige fijne reacties met jullie te delen. Zo vindt meneer Buys ons “echt geweldig”.

Wandelend reclamebord

Onderstaande klantreactie is een voorbeeld van een echt geweldige reactie. Meneer Buys geeft zelf aan als een wandelend reclamebord voor ons te fungeren. Zo horen we het natuurlijk graag! Vertel je vrienden en familieleden over het leuke kaartje2go!

Dank u wel voor uw uitgebreide en snelle reactie. Naast de kwaliteit van de uitnodigingskaarten siert jullie service jullie! Ik vind Kaartje2go echt geweldig en ben voor jullie een wandelend reclamebord. Ik heb al heel wat mensen om me heen warm gemaakt voor jullie bedrijf. Uw snelle reactie en uitgebreide uitleg sterkt het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Buys

Nu jij!

Zelf een reactie versturen of heb je een vraag? Mail naar info@kaartje2go.nl en we sturen je zo spoedig mogelijk een reactie terug! Kijk hier voor nog zo’n leuke reactie.
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart