Klanten over kaartje2go: “professioneel uitgevoerd”

Kaartje2go is er voor jou als klant en dat mag niet onopgemerkt gebleven worden. We ontvangen dan ook geregeld leuke berichtjes van tevreden gebruikers. Hieronder zie je enkele van die ontzettend fijne berichten.

Goede service

Zo vindt Jacques de service van kaartje2go erg handig en klantgericht en merkt hij de professionele uitvoering van onze kaarten op. Bedankt voor je reactie, Jacques!

“Ook wij hebben voor het eerst via internet een uitnodiging gemaakt en besteld. We kunnen zeggen: het was fantastisch. Het maken van de uitnodiging ging makkelijk, er was een goede uitleg en binnen drie werkdagen hadden we ze in huis. Heel professioneel uitgevoerd.Met vriendelijke groet, Jacques.”

Erg tevreden

Karin maakt voor het eerst gebruik van onze service, maar ze geeft aan erg tevreden te zijn. Of, zoals ze zegt: “het is erg mooi geworden”.

“Bedankt voor de hele mooie communiekaartjes, we hebben ze vandaag thuis gekregen met de post. Dit was voor ons de eerste keer dat we dit deden via jullie en we zijn erg tevreden. Het is erg mooi geworden. Bedankt.Groetjes Karin.”

Kijk hier voor meer leuke reacties.
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart