Klanten vinden kaartje2go “geweldige site”

Wij krijgen vaak reacties binnen van onze klanten. Het is erg leuk om al deze positieve verhalen te horen. Wil je ook een reactie versturen naar kaartje2go? Mail dan naar info@kaartje2go.nl!

“Geweldige site”

De eerste leuke reactie die we ontvingen is van Ingeborg. Ze is slim en bekijkt bij haar keuze voor een kaartjeswebsite wat de Consumentenbond aanraadt. Dit is kaartje2go!

Bedankt voor de snelle en correcte levering!! Ik wist niet van jullie bestaan totdat ik op internet ging ‘rondkijken’. De Consumentenbond raadde jullie aan en toen heb voor jullie gekozen. Ik vind het een geweldige site. Goed om te weten voor de toekomst!Met vriendelijke groeten, Ingeborg.

“Op de post gedaan”

Ook Astrid is erg positief over onze kaarten. Ze is zelfs zo positief dat ze haar kaartjes direct op de post heeft gedaan. Hopelijk doe je er nog veel meer op de post, Astrid!

Ik heb de uitnodigingskaarten vandaag ontvangen. Ze zijn erg mooi geworden. Ik heb ze vanmiddag meteen al op de post gedaan. Hartelijk dank voor de goede service.Met vriendelijke groet, Astrid.
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart