“Mooie communiekaarten in kwartier klaar”

De kroon op ons werk is natuurlijk het ontvangen van leuke klantreacties op onze communiekaarten. Zo kregen we recentelijk een fijne reactie binnen van Lydia. We vonden deze reactie zo leuk dat we die met jullie willen delen.

“Mooie communiekaarten”

Lydia schrijft dat ze blij is met de kaarten van kaartje2go. Ze vond het zo fijn dat de kaartjes al in 15 minuten klaar waren en dat ze hierdoor niet eens meer plaatjes op elkaar hoefde te plakken. Wij vinden het fijn je te kunnen helpen, Lydia!

“De communiekaarten waren mooi. De gemaakte kaart is exact hetzelfde als wat ik zelf wilde maken. Ik heb gewoon de foto’s snel en makkelijk kunnen uploaden, in 15 minuten waren de communiekaarten klaar. Normaal zou ik de diverse plaatjes op elkaar plakken. Maar eigenlijk is het resultaat via jullie nog mooier. De volgende keer zal ik zeker weer aan jullie denken.”

Contact opnemen

Wil je ook contact met ons opnemen? Dan kan trouwens ook gewoon voor een vraag of opmerking, hoor. Je mag ons mailen naar info@kaartje2go.nl. Ook kun je ons Facebooken of Twitteren!

Kijk hier voor nog een leuke klantreactie.
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart