Originele uitnodiging lentefeest bij Kaartje2go

Een lentefeest is te vergelijken met een communiefeest alleen wordt een lentefeest vaak gegeven door ouders die niet gelovig zijn. Op die manier heeft je kind toch een feestje ook al gaan jullie niet naar de kerk. Een communie is een viering van een kleine mijlpaal in het leven van je zoontje of dochtertje. Hij is zij sluit de periode van echt kind zijn (kleuter) af en begint aan een nieuwe mijlpaal waarin ze iets meer volwassen zijn. Wil jij deze periode ook feestelijk inluiden? Bij Kaartje2go kun je een originele uitnodiging lentefeest maken waarmee je de gasten op een unieke manier kunt mededelen dat je een prachtig feest geeft! In deze blog zullen we je een kleine greep uit ons assortiment voorleggen.

uitnodiging lentefeest

Fleurige uitnodiging lentefeest

Is je kleine meid of jongen helemaal klaar voor het feest? Hebben jullie samen al een mooie outfit uitgekozen waarin je kindje echt in het middelpunt staat? Met deze fleurige kaart brengen jullie een klein zonnetje in ieders huiskamer!

uitnodiging lentefeest

Stoere uitnodiging lentefeest met een vrolijk tintje

Niet alle kinderen houden van bloemen en veel kleurtjes. Deze kaart kan dan prima als uitnodiging lentefeest. De kaart lijkt net op een schoolbord en blijft toch in stijl door de Hollandse tulpen!

uitnodiging lentefeest

Uitnodiging lentefeest met foto

Een uitnodiging wordt nog persoonlijker als je zoon of dochter op de voorkant prijkt! We hebben diverse kaarten die speciaal ontworpen zijn voor jongens en voor meiden! VOORBEELD UITNODIGING LENTEFEEST JONGEN uitnodiging lentefeest jongen

VOORBEELD UITNODIGING LENTEFEEST MEISJE uitnodiging lentefeest meisje

Zelf je lentefeestuitnodiging maken

Wil je dat jullie uitnodiging nog origineler en unieker wordt? In dat geval kunnen jullie zelf een uitnodiging ontwerpen. Je begint met het uploaden van een leuke foto en maakt de kaart verder af met leuke tekst (in elke kleur die je wilt), afbeeldingen en kaders. Onderstaande kaart is een mooi voorbeeld van een ontworpen kaart waarbij gebruik is gemaakt van sierlijke roze letters en prachtige kaders.

uitnodiging lentefeest
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart