Originele uitnodigingen communie voor jongens

In mei is het zo ver: je kleine man viert zijn eerste communie! Communie is een speciale gebeurtenis waarbij je zoontje de kleuterperiode afsluit en een volgende mijlpaal begint. En deze mijlpaal houdt in dat hij iets meer volwassen wordt. Maar natuurlijk niet te snel, want deze periode van onbezorgdheid mag natuurlijk best nog wel wat langer duren. Hoe dan ook, deze nieuwe mijlpaal wil je natuurlijk feestelijk inluiden. Wil je jouw familie en vrienden originele uitnodigingen voor communie sturen? Bekijk dan eens het grote assortiment aan communiekaarten bij Kaartje2go.

Onderstaand een kleine greep uit het assortiment. Zoals je zult zien op de website: de keuze is reuze! Wat in ieder geval belangrijk is, is dat de kaart aansluit bij de stijl van het feest en bij het karakter van je zoontje. Is je zoontje spontaan? Dan past hier natuurlijk een spontane communiekaart bij. Houd hij heel erg van voetbal? Dan zal het hij het geweldig vinden om een originele uitnodiging voor communie te sturen in ‘voetbal-stijl’. Lees onderstaand onze suggesties voor inspiratie!

Spontane en feestelijke communiekaarten

Hoewel een communie een behoorlijk officiële gebeurtenis is, hoeft het feestje en dus de uitnodiging voor het communiefeest natuurlijk niet heel strak en officieel te zijn. Bij het zien van onderstaande communiekaart krijgt iedereen zin in een mooi feestje. Deze originele uitnodiging voor communie past vooral goed bij een groot feestje op locatie. spontane uitnodiging communie

Voetbal communiekaarten

Zit je zoon elke zondag gekluisterd aan de tv om voetbal te kijken? Of gaan jullie vaak naar het stadion om een voetbalwedstrijd live mee te kijken? Voor deze ware voetbalfan hebben we een leuke communiekaart die hij vast geweldig zou vinden.

voetbal communie uitnodiging

Nette en originele uitnodigingen communie

De meest originele uitnodigingen communie maak je natuurlijk met een foto van je zoontje op de voorkant van de kaart.

originele uitnodigingen communie

Of je kiest voor een stijlvolle kaart met een kleine foto van je zoontje erop. originele uitnodigingen communie

Stoere communiekaart

Voor de echte mannen heeft Kaartje2go ook veel stoere communiekaarten. Zoals onderstaande kaart met stempels en graffiti.

stoere communiekaart

Eenvoudig communiekaarten ontwerpen bij Kaartje2go

Liever geheel zelf een kaart ontwerpen? Ook dat is mogelijk bij Kaartje2go. We hebben heel veel afbeeldingen en figuurtjes waarvan je gebruik kan maken. Je kunt ook een mooie foto van je zoon uitkiezen en deze als basis voor de kaart gebruiken. De kaart kun je dan verder opleuken met tekst en kaders.

Op zoek naar leuke communiekaarten voor je dochtertje? Bekijk onze blog met super leuke voorbeelden!
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart