Plechtige communiefeest

Eindelijk is het dan zover, het communiefeest van je kind komt eraan! Een communiefeest is een leuke en belangrijke gebeurtenis. Dus natuurlijk wil  je dat het feest vrolijk wordt gevierd. Reden dan ook om het feest leuk, informeel en goed aan te pakken.

Organiseren communiefeest

Het organiseren van een 1ste communiefeest is niet altijd even makkelijk. Er zijn vele mogelijkheden om van het communiefeest een geslaagd feest te maken. Er zijn dan wel wat zaken die geregeld moeten worden! Denk maar eens aan; communiekledij,  gastenlijst en traiteur. En misschien ook wel een videograaf of fotograaf om deze unieke gebeurtenis voor eeuwig vast te leggen. En natuurlijk de communiekaartjes :-)! Vaak kun je bij diverse partijen terecht voor het huren van attracties, zoals springkussens en hindernisbanen, en het inhuren van clowns, goochelaars en andere artiesten die het communiefeest compleet maken. Wanneer de kinderen helemaal uitgespeeld zijn, kun je ons ook inhuren voor de catering of voor catering benodigdheden.

Uitnodiging communiefeest

Hoe en wat je ook regelt voor je kind, het feest begint met een spetterende uitnodiging!. En die maak je het mooist bij Kaartje2go. Als beste getest door de Consumentenbond, en vaak tientallen euros voordeliger dan bijvoorbeeld Poobies, TNT of Hallmark.

Op de uitnodiging zet je natuurlijk de locatie en het tijdstip van de Eerste Heilige Communie. En ook de eventuele locatie van het feest na afloop. En ook al zijn alle bovenstaande tips leuk om je communie feest op te vullen, het meeste zien we toch een leuk communiefeest thuis, of in het cafe!.

De uitnodigingstekst op je communiekaart zou er dan zo uit kunnen zien:
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart