Tevreden reacties op communiekaarten kaartje2go

Klanten van kaartje2go zijn te spreken over de communiekaarten van kaartje2go. Zoals Andrea het samenvat: “service, kwaliteit, snelheid van leveren en de prijs: helemaal goed. Een aanrader!”

Leuke reacties

Het is altijd leuk om van klanten wat respons te krijgen. Wil jij ook laten weten wat je van de service van kaartje2go vindt? Mail ons dan naar info@kaartje2go.nl. Hieronder hebben we enkele leuke reacties op onze communiekaarten voor je verzameld, zodat je een goed beeld krijgt van hoe onze klanten onze service samenvatten.

“Fantastisch”

Ik wil even laten weten dat ik mijn kaarten gisteren heb ontvangen en dat ik heel tevreden ben. Op mijn verzoek werd de tekst aangepast nadat ik de bestelling had gedaan. En hier ben ik heel blij mee. Service, kwaliteit, snelheid van leveren en de prijs: helemaal goed. Een aanrader!Met vriendelijke groeten, Andrea.

“Erg tevreden”

Bedankt voor de hele mooie communiekaartjes, we hebben ze vandaag thuis gekregen met de post. Dit was voor ons de eerste keer dat we dit deden via jullie en we zijn erg tevreden. Het is erg mooi geworden. Bedankt.Groetjes Karin.
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart