Verstuur een stripverhaal als communiekaart

Sommige mensen zeggen wel eens dat het leven een strip is. Onze designer YVON kan zich waarschijnlijk goed vinden in deze mening, want ze heeft een wel erg speciaal ontwerp gemaakt voor haar communiekaarten: een speciale stripkaart.

Bijzonder ontwerp!

Dit ontwerp is meer dan bijzonder. Immers: waar zie je een kaartje als deze in de winkel? We moeten zeggen dat ze bijzonder geslaagd is in het maken van deze kaart. Waar houden jonge kinderen immers van? Stripboeken! Wie communie doet, kan het dan ook nóg bijzonderder maken door de hoofdpersoon te worden in zijn of haar eigen stripverhaal!

Nu jij!

Lijkt het je leuk om dit ontwerp te gebruiken voor je eigen communiekaarten? Je kunt het kaartje heel eenvoudig maken door op de afbeelding te klikken. je komt nu terecht in het zogeheten “maak”-scherm. Hier kun je zelf aangeven hoe je je kaartje verder wilt opmaken. Zo kun je de foto en tekst vervangen in die van jou en kun je de (tevens geïllustreerde) binnenkant voorzien van een langere tekst. Wij wensen je veel plezier met het maken van jouw originele communiekaart! Maarre.. laat Lucky Luck het niet weten, he!
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart