“Waar maak je dit nog mee”

Waar je dit nog meemaakt? Bij kaartje2go! Wij krijgen vaak de leukste reacties van klanten op onze communiekaarten en we vinden het leuk om enkele opvallende reacties met je te delen.

“Echt ongelooflijk”

Zo bedankte Jolanda ons nadat we haar geholpen hadden bij het maken van een kaartje. Na onze hulp is het haar direct gelukt en ze schrijft ons dat ze het “echt ongelooflijk” vindt. Ze vraagt: waar maak je dit nog mee? Wel nu, het antwoord moge duidelijk zijn.

“Ik ben direct weer aan de slag gegaan en het is me gelukt! Echt superbedankt voor jullie service, ik vind dit echt ongelooflijk. De snelle reactie op mijn mail en dat ik nieuwe communiekaarten mocht maken. Echt klasse!!! Waar maak je dit nog mee. Bedankt!”

Contact met kaartje2go

Wil jij ook in de pen klimmen en een berichtje sturen naar kaartje2go? Dat hoeven echt niet alleen maar complimentjes te zijn, hoor. Ook als je een opmerking, tip of zelfs klacht hebt staan wij voor je klaar. Je kunt ons bereiken via info@kaartje2go.nl. We proberen je altijd uiterlijk de volgende werkdag terug te mailen.
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart