Hoe je een communieviering voorbereidt

De communie van je kind is een speciale dag in het leven van zowel je kind als jezelf. Het is de eerste stap naar volwassenheid voor je kind. Het is dan ook goed om te bedenken waar je aan moet denken bij de voorbereiding van een succesvolle communie.

Wie nodig je uit?

Bij de voorbereiding van een communieviering is het van tevoren belangrijk om te bedenken wie je uitnodigt. Kies je voor een grootse viering of hou je het liever intiem? Als je hebt bedacht wie je wil uitnodigen, dan kun je beginnen met het maken en versturen van originele communiekaartjes.

Waar maak je communiekaarten?

Deze communiekaarten maak je bij kaartje2go. Waarom bij kaartje2go? Omdat je bij kaartje2go een goede kwaliteit kaarten krijgt voor een betaalbare prijs. Kaartje2go is daarom recentelijk als beste getest door Kassa! en eerder al door de Consumentenbond.

Wie maakt de foto’s?

Wat daarnaast van belang is, is dat de communieviering goed wordt gedocumenteerd. Dat is leuk voor zowel je kind als jezelf. Wat handig is, is om één persoon aan te stellen die de foto’s maakt op deze dag. Kies iemand uit die het leuk vindt en die goed overweg kan met camera’s.

Komen de kids ook?

Wil je een communiefeestje, waarop je kind zelf ook plezier maakt? Wil je er niet enkel een volwassenenfeest van maken? Bedenk dan eens dat het ook leuk is om kinderen uit te nodigen. De vriendjes en vriendinnetjes van je kind zullen het voor je kind ook een speciale dag maken! Dat is voor een kind meestal leuker dan op de bank zitten naast alle volwassenen.

Kijk ook eens hier voor meer communietips.
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart