Wat je op je communiekaart schrijft

Het maken van een communiekaart is leuk, maar wat schrijf je nou op zo’n kaartje?   Wij hebben een leuke voorbeeldtekst voor je. Die kun je uiteraard gebruiken voor op je kaartje.

Speciale dag Doet je kind zijn of haar communie? Dat is zeker een speciale gelegenheid. Zeker iets om bij stil te staan. Nodig daarom je familieleden en goede vrienden uit om deze communie bij te wonen of om het feest naderhand bij te wonen.

Communiekaartje Verstuur ze een communiekaartje van kaartje2go. Onze communiekaarten zijn origineel. Je kunt ze niet in de winkel kopen en ze worden door speciale ontwerpers gemaakt. Bovendien kun je je kaartje nog altijd zelf aanpassen. Bij ons heb je de creatieve vrijheid om je kaarten zo mooi te maken als je zelf wil.

Perfecte tekst Vervolgens is het leuk om een speciale tekst op je communiekaart te schrijven. Dat kan moeilijk zijn. Daarom hebben wij een leuke tekst voor je kaart. Gebruik deze gratis:

Ik [NAAM] doe mijn eerste communie. Graag wil ik een feest waar iedereen bij hoort in vrede en vriendschap. Laten we samen vieren, en denken aan alle mooie dingen. De bloempjes in het bos, de vlindertjes die dwarrelen in het rond. De zon die schijnt met warmte en lichtgevend is. De sterren die vallen in de duisternis en zoveel meer.

Laat ons feesten om een dag nooit te vergeten. Daarom nodig ik jullie uit op mijn eerste communie op [DATUM] [JAAR]. Om dit samen te vieren rond het altaar en daarna het glas te klinken bij ons thuis. 

Ik hoop echt dat je er bij zal zijn. 
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart