Zeer tevreden reacties op communiekaarten

Op de communiekaarten van kaartje2go komen geregeld zeer tevreden reacties binnen van klanten. Ben je nieuw bij kaartje2go? Dan weet je bij deze dus dat vele tevreden klanten je voorgingen!

“Erg tevreden”

Het is altijd erg leuk om tevreden reacties van klanten binnen te krijgen. Als voorbeeld laten we je een paar van deze reacties zien. Karin was bijvoorbeeld nieuw bij kaartje2go. Waarschijnlijk heeft ze nu de perfecte website gevonden om kaarten te maken, want ze was erg tevreden over kaartje2go. Lees hieronder wat ze schrijft:

“Bedankt voor de hele mooie communiekaartjes, we hebben ze vandaag thuis gekregen met de post. Dit was voor ons de eerste keer dat we dat deden en we zijn erg tevreden. Het is erg mooi geworden. Bedankt.”

“Professioneel”

Jacques was net als Karin ook nieuw bij kaartje2go. Hij vindt dat de kaarten van kaartje2go er zeer professioneel uitzien. Mede vanwege dat feit is kaartje2go afgelopen jaar nummer 1 geworden in de test van Kassa!. Dit schrijft Jacques:

“Ook wij hebben voor het eerst via internet een uitnodiging gemaakt en besteld. We kunnen zeggen: het was fantastisch. Het maken van de uitnodiging ging makkelijk, er was een goede uitleg en binnen drie werkdagen hadden we ze in huis. Heel professioneel uitgevoerd.”
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart