Zo organiseer je een perfect communie-tuinfeest

Buiten schijnt de zon en het lekkere weer leent zich perfect voor het organiseren van een tuinfeest voor je communie. Maar hoe organiseer je nou een perfect tuinfeest? Kaartje2go geeft je enkele handige tips waarmee jij het ideale tuinfeest organiseert voor jong én oud!

Tip 1: BBQ

Een tuinfeest is natuurlijk niet compleet zonder een leuke barbecue. Zorg ervoor dat je zowel vlees- als vegetarische producten hebt, zodat iedereen aan zijn trekken komt. Voor de kids is het leuk om lekkere hamburgers te hebben en worstjes. Laat ze hun eigen hamburgers en worstenbroodjes maken, want daar houden kinderen van en het is immers feest!

Tip 2: spelletjes

Als je een tuinfeest voor de communie van je kind organiseer is het aan te raden als eerste aan de kinderen te denken. Hierbij moet je ervoor zorgen dat ze niet verveeld raken. Door een aantal leuke spelletjes te organiseren, kun je hier op een perfecte wijze voor zorgen. Ezeltje prik, een speurtocht en een pingpong-tafel zijn leuke ideeën, die altijd werken!

Tip 3: plan B

Stel dat het weer tegenvalt en dat er sprake is van regenval, dan is het belangrijk om een plan B achter de hand te hebben. Zorg er dus voor dat je woonkamer ook “party-proof” is. Heb je eventueel genoeg stoelen voor alle gasten om in de woonkamer te zitten? Een plan B is de sleutel tot succes!

Wij wensen je veel plezier met het organiseren van jouw communie-tuinfeest! Check ook onze lentefeest uitnodigingen.

De voordelen

  • Unieke collectie communie kaarten
  • Je eigen originele foto communie uitnodiging
  • Zeer vriendelijk geprijsd
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart