3 tips voor een originele communiekaart

Als je een originele communiekaart wil maken, sta je voor een grote opdracht. Er zijn immers al zoveel communiekaarten gemaakt en origineel zijn wordt hierdoor een stuk moeilijker gemaakt. Kaartje2go maakt het onmogelijke mogelijk, en helpt je met drie handige tips voor het maken van originele communiekaartjes!

Tip 1: gebruik een foto

Onze eerste tip is om gebruik te maken van een foto van je kind. Maak een mooie foto van je kind, die je als basis gebruikt voor een originele fotokaart. Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden en dat geldt al helemaal in het geval van een communiekaart. Je leest hier alles over het maken van originele communiefoto’s.

Tip 2: zoek een leuke tekst uit

Vervolgens kom je aan bij het uitkiezen van een mooie kaarttekst. Kaartje2go heeft een groot assortiment kaartteksten. We hebben er hier twee voor je uitgekozen die we zelf erg mooi vinden. Op deze pagina vind je vervolgens ons volledige assortiment gratis te gebruiken kaartteksten.

Tip 3: maak je kaart op

Bij kaartje2go krijg je vervolgens de mogelijkheid om je communiekaart zo op te maken als je dat zelf leuk lijkt. Hiervoor kun je figuurtjes, kaders en allerhande tierlantijntjes gebruiken. Maak het zo gek en creatief als je zelf wilt. We geven je creatieve vrijheid, nu is het aan jou om een kunstwerk van je kaartjes te maken!
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart