Bijzondere reacties op communiekaarten kaartje2go

Kaartje2go krijgt geregeld de leukste reacties binnen van enthousiaste klanten, die ons vertellen hoe fijn ze onze kaartjes vonden. dat is natuurlijk erg leuk om te horen, maar we willen het daar niet alleen bij laten. Ook vinden wij het namelijk leuk om de meest speciale reacties met jullie te delen!

“Leukste kaartenmaker”

Zo bedankte Lenie ons namelijk voor de snelle verzending. Ze vindt de website van kaartje2go de beste website die er is, waar je de mooiste kaartjes kunt maken. Dat is zeker een opsteker, Lenie! Dankjewel voor je mooie compliment.

“Bedankt voor het snel toesturen van de communiekaartjes! Jullie hebben echt de leukste kaartmaker en de mooiste kaarten. De communie van Michel wordt zeker een succes!”

“Keiblij”

Ook Debbie is blij met onze communiekaartjes. Ze schrijft zelfs dat de kaarten haar keiblij hebben gemaakt. Ze bedankt ons met grote hoofdletters en dat is natuurlijk alleen maar hartverwarmend. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn, Debbie!

“Superbedankt voor de snelle service! Vandaag heb ik de communiekaartjes al in de bus gekregen. Ik vind ze keimooi!! Dus: BEDANKT en tot een volgende keer.”
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart