Klantreactie: “complimenten”

Kaartje2go krijgt vaak leuke reacties binnen van klanten en zo ook nu weer. Van Rita kregen we een lang mailtje met daarin de mooiste complimenten gewenst. We werden geprezen om onze duidelijkheid en over het feit dat het kaartje er leuk uitziet.

Prachtig compliment

Omdat we dit zo’n leuke recatie vonden, willen we die hier graag met je delen. Rita, bedankt voor je ontzettend toffe reactie. We doen natuurlijk ons best om je in de toekomst net zo tevreden te kunnen blijven stellen!

“Ik ben zeer tevreden. Vorige week voor het eerst via Kaartje2go, uitnodigingskaarten voor feestje gemaakt (gewoon, zonder een inlognaam aan te maken). Ik was eerst op een andere site geweest, waar ik al een kaart klaar had, maar waar er bij iedere stap die ik verder ging een nieuw bedrag bijkwam. Ik was daardoor zeer geïrriteerd. Ik heb niets besteld en ging op zoek naar een andere oplossing. Toen kwam ik op jullie site terecht!! Gelijk duidelijkheid over de prijs, heel veel mogelijkheden, en ook nog eens gelijk de volgende dag verzonden. Donderdagavond besteld, en zaterdag lag de bestelling al bij mij in de bus. En het zag er ook nog eens heel erg leuk uit!! Dat is de reden dat ik onmiddellijk een inlognaam heb aangemaakt, en gelijk weer een nieuw (ook nog eens gratis!) kaartje heb gemaakt. Ik zal jullie zeker aanbevelen (en zelf blijven gebruiken!). Complimenten. Met vriendelijke groet, Rita.”

Contact opnemen?

Wil je ons ook eens mailen? Neem dan contact op via info@kaartje2go.nl. Je kunt hier terecht voor al je vragen en opmerkingen. We mailen je altijd de volgende werkdag terug.

De voordelen

  • Unieke collectie communie kaarten
  • Je eigen originele foto communie uitnodiging
  • Zeer vriendelijk geprijsd
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart