Media raden kaartje2go aan

Kaartje2go helpt al jaren op een enthousiaste manier particulieren en bedrijven met het verzenden van communiekaarten en andere soorten kaarten. Dit blijft niet onopgemerkt, bovendien. In dit bericht kun je enkele leuke berichten over ons in de media lezen.

Fotokaarten maken

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze leuke aanrader door Flow magazine? Dit magazine raadt onze website aan als het om fotokaartjes maken gaat. Je maakt de leukste fotokaarten bij kaartje2go!

“Mooie kaarten zijn er genoeg! Online kaarten maken met eigen foto’s kan heel makkelijk op www.kaartje2go.nl. Mooi afgedrukt en de kaarten worden nog verstuurd ook. Vanaf € 1,43 inclusief verzendkosten.”

Aanrader!

Daarnaast raadt De Telegraaf ons aan een lezer aan. Dit komt doordat we nummer 1 zijn in de test van de Consumentenbond. Wij doen er alles aan om deze kwaliteit te handhaven!

“Vraag van een lezer: Ik wil op de valreep nog een originele kerstkaart sturen. Nu zat ik eraan te denken om zelf op internet een kaart met foto te maken. Daar zijn ontzettend veel sites voor. Wat raden jullie aan? En is die kaart nog wel op tijd binnen?

Antwoord: De Consumentenbond heeft vorig jaar de verschillende kaartensites getest. Daarbij kwam www.kaartje2go.nl kwalitatief als beste uit de bus. (…)?”
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart