Speciale tekst voor uitnodiging communie

Je nodigt vrienden en familieleden uit voor je communie met een speciaal communiekaartje van kaartje2go. Om het plaatje helemaal af te maken, hebben we speciaal voor jou ook een leuke communietekst. Je mag deze gratis gebruiken.

Communiekaarten maken

Bij kaartje2go maak je de mooiste communiekaarten. Je kunt hierbij kiezen voor een design van kaartjego zelf, of voor een zelfgemaak ontwerp op basis van een foto; de fotokaart. Bij beide ontwerpen bepaal je zelf de tekst, en of je figuurtjes en een kader toevoegt. Zo maak je er helemaal je eigen kaartje van!

Speciale tekst

Onderstaande tekst is geschikt om op je kaart te plaatsen. Zo kun je je kaart helemaal afmaken. Wil je meer kaartteksten bekijken, dan kun je dit doen door de categorie kaartteksten te bekijken. Veel plezier met het maken van de perfecte kaart!

Vrede en vriendschap

Ik NAAM doe mijn eerste communie. Graag wil ik een feest waar iedereen bij hoort in vrede en vriendschap. Laten we samen vieren, en denken aan alle mooie dingen. De bloempjes in het bos, de vlindertjes die dwarrelen in het rond. De zon die schijnt met warmte en lichtgevend is. De sterren die vallen in de duisternis en zoveel meer. Laat ons feesten om een dag nooit te vergeten. Daarom nodig ik jullie uit op mijn eerste communie op DATUM JAAR. Om dit samen te vieren rond het altaar en daarna het glas te klinken bij ons thuis.

Ik hoop echt dat je erbij zult zijn.

Groetjes NAAM
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart