Prachtige tekst voor een communiekaart

Bij kaartje2go vind je niet alleen de mooiste communiekaarten, maar ook de meest prachtige teksten voor op je communiekaartjes. We hebben een leuke tekst voor je geselecteerd in dit bericht, zodat je meteen een speciale communietekst hebt.

Speciale communietekst

Op een communiekaart hoort natuurlijk een speciale communietekst. Helaas is het niet gemakkelijk om een mooie, rijmende communietekst zelf te bedenken. Gelukkig heeft kaartje2go er wat op gevonden. via deze pagina kun je namelijk veel communieteksten vinden.

We hebben hier een leuke communietekst voor je geselecteerd, die je kunt gebruiken voor op je communiekaartjes. Veel plezier met het maken van je communiekaarten! Enne.. kijk gerust hier voor nog een andere communietekst!

Het wordt een prachtige dag vergezeld door jouw lieve lach, met tinkeltjes in je ogen als de kleur van regenbogen. NAAM, je bent wie je bent, geliefd door ieder die je kent. Wij zijn zo fier op jou, jij kleine kapoen nu jij je eerste communie gaat doen. Al ben je nog zo klein, weet dat we trots op je zijn!
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart