2 bijzondere gedichten voor op je communiepost

Als je een communiekaart maakt, zal het je vast al opgevallen zijn: soms is het moeilijk om tot de juiste woorden te komen om je gevoelens te beschrijven. Wel nu, kaartje2go maakt het je een stuk gemakkelijker! Wij hebben namelijk een speciaal assortiment gratis te gebruiken kaartteksten voor je.

Creatief kaarten maken

Communiekaarten maken was nooit zo gemakkelijk als bij kaartje2go! Bij ons kun je gebruik maken van je eigen creativiteit om de mooiste communiekaarten te maken. Wat dacht je ervan om wenskaarten te maken met een voorkant die je zelf hebt ontworpen? Maak gebruik van de leukste kaders, figuurtjes en je eigen foto om een speciale uitnodiging te maken voor al je vrienden en familie.

De mooiste teksten

Maar op een mooie uitnodiging hoort natuurlijk ook een fijne tekst. Kaartje2go heeft speciaal voor jou een gratis te gebruiken pagina met kaartteksten online staan. Je kunt de teksten van deze pagina afhalen om te gebruiken voor op je eigen kaartje. Hieronder geven we je twee leuke voorbeeldteksten. Gebruik ze voor op je eigen communiepost. Veel plezier met het maken van jouw communiekaarten!

Toch ben ik al groot

Ik moet nog heel wat leren,
maar toch ben ik al groot.
 Jezus is een vriend van mij,
hij deelt met mij zijn brood.

Vogeltjes die fluiten

Voor de vogeltjes die fluiten,
 voor de bloempjes die bloeien,
 voor de gouden zonneschijn,
 omdat Jij bij mij wou zijn,
 dank Je wel, Jezus.

Bekijk hier nog een leuke tekst.

De voordelen

  • Unieke collectie communie kaarten
  • Je eigen originele foto communie uitnodiging
  • Zeer vriendelijk geprijsd
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart