2 teksten voor op je communiekaarten

Bij het schrijven van een communiekaartje is het van belang om een spraakmakende tekst op de binnenkant van je kaart te hebben. Bij kaartje2go helpen we je niet alleen met de mooiste, meest speciale kaarten, maar ook met de leukste teksten voor op je kaarten.

Passend bij een communiekaart..

Wie een communiekaart maakt en zich een beetje verdiept in de materie, zal opvallen dat er eigenlijk altijd een spraakmakende tekst op dit type kaarten hoort. Het liefst rijmend en lyrisch, zelfs. Waar het om gaat, is dat je de boodschap op een poëtische wijze kunt overbrengen op de geadresseerden.

Speciale kaartteksten

Daarom heeft kaartje2go een prachtig assortiment gratis te gebruiken kaartteksten online staan. Je kunt deze gedichten gratis gebruiken door ze te kopiëren en te plakken op je eigen kaartontwerp. Bekijk het vrijblijvend te gebruiken assortiment kaartteksten via deze pagina.

Twee mooie voorbeeldteksten vind je hieronder. Gebruik ze voor op je communiekaartjes!

Stralend in de Toekomst

De Heer is mijn herder, ik kom niets tekort. Ik heb vertrouwen in mijn leven en ik zie wel hoe het wordt. Ik kom tot rust aan stille beekjes en lig languit in het gras. Hij geeft me troost als ik moet huilen en hij houdt me in de pas. Ik ben niet bang voor wat gaat komen, want ik voel me niet alleen. Zo stap ik stralend in de toekomst. Hij staat beschermend om mij heen.

Met blijdschap gevuld

Strooi om je heen kleine bloempjes van vreugde takjes van liefde blaadjes geduld Door aan een ieder zo’n ruiker te geven wordt ook jouw leven met blijdschap gevuld.

Kijk hier voor meer communieteksten.
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart