3 mooie teksten voor op een communiekaart

Ben jij op zoek naar geschikte teksten om op je communiekaartjes te plaatsen? Je vindt ze via kaartje2go, want wij hebben een groot assortiment gratis te gebruiken kaartteksten voor op je communiekaarten. In dit bericht presenteren we je een top 3 met speciale communieteksten. Je vindt ongetwijfeld de tekst die past bij jouw kaartje!

Nummer 3 – Jezus Nodigt Mij Bij Zijn Tafel Uit

Dit derde gedicht gaat over Jezus en is passend bij iedere communie. Je mag het gedicht gebruiken voor op al je kaartjes!

Lieve mama en papa, hoe dikwijls hebben jullie mij niet aan tafel geroepen om te komen eten? Vandaag nodigt Jezus mij aan zijn tafel uit, om Hem te ontmoeten in het gebroken brood. Ik vind het fijn dat Jezus elke week opnieuw weer zo dicht bij mij wil zijn.

Nummer 2 – Om Te Bidden Aan De Feesttafel

Het volgende gedicht is een perfecte tekst voor als je bedankkaartjes maakt voor je communiefeest. Kopieer de tekst en plak hem op je communiekaartjes!

Ik mag nog heel wat leren, maar toch ben ik al groot. Jezus is een vriend van mij, Hij deelt met mij zijn brood.Hij krijgt een stukje van mijn hart, daar mag Hij nu in wonen. daarom zijn wij zo blij dat jullie naar ons feest zijn gekomen.

Nummer 1 -Dag Zonnetje, Bloemetje en Vlinder

De nummer 1 is echter zo leuk, omdat de kaart zo speels is. Alsof een kind de tekst zelf geschreven lijkt te hebben!

Dag zonnetje, dag bloemetje, dag vlinder in de wei. ‘k Moet jullie iets vertellen, ‘k voel me vandaag zo blij. Want ik doe vandaag mijn eerste communie en dat op een dag in mei. Doe je mee?Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart