Bijzondere tekst voor op je communiekaarten

Op zoek naar de perfecte tekst voor op je communiepost? Kaartje2go heeft een assortiment kaartteksten, waar je gratis teksten uit kunt halen voor op je kaartjes. We geven je in dit bericht een voorbeeld van zo’n communietekst.

Communiekaarten maken

Op een mooi kaartje hoort natuurlijk een leuke tekst! Via kaartje2go maak je altijd de mooiste communiekaarten, die voorzien zijn van een originele twist, dankzij je eigen creativiteit! Gebruik je eigen foto, een kader, figuurtjes en een tekst in misschien zelfs je eigen handschrift om de mooiste communiekaarten te maken.

Teksten communie

Ben je echter niet zo’n held met woorden? Dat geeft niet, want kaartje2go heeft ook een prachtig gratis te gebruiken assortiment kaartteksten. Klik op de link om het assortiment te bekijken. We geven je hier een leuk voorbeeld van zo’n communietekst:

Jezus nodigt mij aan zijn tafel uit

Lieve mama en papa, hoe dikwijls hebben jullie mij niet aan tafel geroepen om te komen eten? Vandaag nodigt Jezus mij aan zijn tafel uit, om Hem te ontmoeten in het gebroken brood. Ik vind het fijn dat Jezus elke week opnieuw weer zo dicht bij mij wil zijn.
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart