Communiegedicht met Limburgs accent

Kom je uit Limburg en gaat je kind binnenkort communie doen? Dan is het natuurlijk leuk om vrienden een communiekaartje te sturen in je eigen dialect. Omdat kaartje2go veel uiteenlopende teksten op de website heeft staan, kon een gedicht in een Limburgs dialect natuurlijk niet uitblijven.

Communiekaarten maken

Bij kaartje2go maak je de mooiste communiekaarten voor een betaalbare prijs. Bovendien geldt de regel: voor 20:00 uur besteld is vandaag nog op de post! Zo ben je ervan verzekerd dat je kaarten altijd snel aankomen op de plaats van bestemming. Bekijk hier het grootse aanbod communiekaarten van kaartje2go.

Communieteksten

We hebben tevens een heleboel gratis te gebruiken kaartteksten online staan. Via deze pagina vindt je gemakkelijk en snel al onze teksten. Kies er één uit om deze zelf te gebruiken op je kaartje. Je kunt ze kopiëren en plakken op je eigen kaartje. Onderstaande tekst is een tekst met een Limburgs accent:

un knipaug un lach un souvenier veur deze sjoene daag

Hoi,

Op zunjig DATUM JAARTAL doon ich mien iërste heilige communie  om TIJDSTIP oor in de NAAM kerk te PLAATS.

Gaer wil ich uch oetnuedige om dit met mich te veere.  Gae zeetj no aafloup vanne Communie-mis van herte welkom op mien fieëst beij os thoes.

Groetjes van NAAM.
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart