Communietekst ‘Stralend in de Toekomst’

Communiekaarten maken is leuk, maar het is ingewikkeld om de juiste woorden te vinden voor op die kaartjes. Daarom heeft kaartje2go een speciaal assortiment online gezet met de leukste teksten. We geven je in dit bericht een voorbeeld van zo een communietekst.

Op zoek naar een tekst?

Ben je op zoek naar de juiste woorden voor op je kaartje, maar heeft je speurtocht je tot op heden weinig opgeleverd? Vrees niet, want kaartje2go neemt je het werk gewoon uit de handen. Wij hebben namelijk de leukste communieteksten voor je online staan, die je gratis en geheel vrijblijvend kunt gebruiken.

Sprankelende woorden

Wat dacht je bijvoorbeeld van de onderstaande kaarttekst? Hij heet Straling in de Toekomst en hij gaat eigenlijk over alles wat belangrijk is voor een goede communie: troost, vertrouwen en een stralende lach. Lees het gedicht hieronder en gebruik hem voor op je kaartje:

De Heer is mijn herder, ik kom niets tekort. Ik heb vertrouwen in mijn leven en ik zie wel hoe het wordt. Ik kom tot rust aan stille beekjes en lig languit in het gras. Hij geeft me troost als ik moet huilen en hij houdt me in de pas. Ik ben niet bang voor wat gaat komen, want ik voel me niet alleen. Zo stap ik stralend in de toekomst. Hij staat beschermend om mij heen.

De voordelen

  • Unieke collectie communie kaarten
  • Je eigen originele foto communie uitnodiging
  • Zeer vriendelijk geprijsd
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart