Communietekst voor een feestelijke eucharistieviering

Ben je op zoek naar een goede communietekst voor een feestelijke eucharistieviering? Kaartje2go heeft niet alleen de mooiste communiekaarten voor je, want we helpen je ook met de meest originele teksten. In dit bericht komen we met een leuke tekst voor een eucharistieviering.

Communietekst gezocht?

Op een kaartje hoort een mooie tekst, dat weet kaartje2go als geen ander. Ben je daarom op zoek naar een goede tekst voor op je communiekaarten? Dan kun je bij ons terecht in het assortiment kaartteksten van kaartje2go. Hier vind je allemaal originele teksten voor op je communiekaarten.

Originele tekst!

Zoals deze tekst hieronder. Deze kaarttekst is speciaal bedoeld voor de viering van een eucharistie. Verander de locatie, het daarom en de tijd en gebruik het tekstje voor op je eigen communiepost. Maak de leukste communiekaartjes bij kaartje2go!

Op DAG DATUM JAARTAL is het feest want dan ga ik voor het eerst ter communie. Ik zou het fijn vinden als jullie deze bijzondere dag met mij meevieren. De feestelijke eucharistieviering begint om TIJDSTIP in de NAAM KERK, ADRES te PLAATS. Na afloop van de viering is het groot feest bij ons thuis.

Laat even weten of jullie komen.

Groetjes NAAM

Tel: TELEFOONNUMMER

Kijk hier voor nog twee teksten.
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart