De mooiste teksten voor je communiekaart

Wie een communiekaartje maakt, zal daar waarschijnlijk ook een mooie tekst op willen schrijven. Bij kaartje2go vind je niet alleen de leukste communiekaarten, maar ook de mooiste teksten voor op je communiekaartjes!

Leuk: communiekaart maken!

Een communiekaartje maken is leuk om te doen. Je bepaalt zelf hoe de voorkant er uit komt te zien. Misschien wil je wel een fotokaart maken. het kan ook zijn dat je een kaart wil kiezen uit ons assortiment communiekaarten. Je kunt je kaartjes zelf voorzien van jouw eigen tekst, kaders en figuurtjes. Zo maak je er je eigen creatie van! Kijk ook eens hier voor een leuk kaartidee voor je communiekaart!

Pakkende tekst

Vervolgens wil je een leuke, pakkende tekst op de binnen- of achterkant van de communiekaart schrijven. Misschien heb je al een idee voor een leuke tekst, maar als je nog niets hebt kunnen bedenken, dan is het goed om te weten dat kaartje2go ook een arsenaal aan standaardteksten voor je in de aanbieding heeft. Kijk eens hier voor alle kaartteksten voor communiekaarten. Er zit vast een tekst tussen voor jou! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze tekst?

Hij krijgt een stukje van mijn hart, daar mag hij nu in wonen. Daarom zijn wij zo blij als jullie naar het feest willen komen
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart