Kaarttekst feestelijke eucharistieviering

Kaartje2go helpt je van A tot Z als het om kaartjes gaat. Daarom staan we voor je klaar met niet alleen de leukste communiekaartjes, maar ook de mooiste teksten. In dit bericht hebben we een speciale kaarttekst voor je voor als je binnenkort een eucharistieviering hebt.

Originele communiekaarten

Bij kaartje2go maak je de meest originele communiekaarten. Wij hebben een mooi assortiment waar je zelf je meest favoriete kaarten uit kunt kiezen, waarna je de mooiste kaart zelf kunt maken. Heb je een fijne communiekaart gevonden, dan kun je deze verder bewerken met foto’s en teksten.

Kaartteksten communie

Ook wat betreft kaartteksten helpen we je verder. Zo hebben we kaartteksten online staan voor alle verschillende gelegenheden. Neem een kijkje in ons assortiment voor communieteksten en vind de tekst die bij jullie communie past! Hieronder de kaarttekst voor een eucharistieviering:

Op DAG DATUM JAARTAL is het feest want dan ga ik voor het eerst ter communie. Ik zou het fijn vinden als jullie deze bijzondere dag met mij meevieren. De feestelijke eucharistieviering begint om TIJDSTIP in de NAAM KERK, ADRES te PLAATS. Na afloop van de viering is het groot feest bij ons thuis.

Laat even weten of jullie komen.

Groetjes NAAM

Tel: TELEFOONNUMMER
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart