Leuke communietekst voor op je eerste communiekaart!

Kaartje2go helpt je met het maken van communiekaarten, maar ook met het maken de meest originele teksten. Ben jij op zoek naar een spetterende communietekst? Via onze website kun je deze teksten gemakkelijk en snel vinden. Heb je dus even niet zoveel inspiratie voor een goede tekst? Met kaartje2go is dit geen enkel probleem!

Originele kaart maken?

Op zoek naar een originele kaart? Bij kaartje2go maak je de mooiste communiekaarten met het grootste gemak! Bekijk bijvoorbeeld de kaart hieronder in beeld. Je kunt deze communiekaart zelf aanpassen door een kader, figuurtjes en je eigen tekst toe te voegen. Dankzij kaartje2go vind je die juiste kaart snel!

https://www.kaartje2go.nl/communiekaarten/communiekaart-foto-hout-hart-tape

Speciale communietekst

De tekst hieronder in beeld is een voorbeeld van een speciale communietekst. Ben je echter op zoek naar meer originele kaartteksten, dan hebben we die voor je via deze pagina. Bekijk hier ons assortiment kaartteksten, met kaartteksten die je kunt kopiëren en plakken voor op je kaartjes.

Lieve mama en papa, hoe dikwijls hebben jullie mij niet aan tafel geroepen om te komen eten? Vandaag nodigt Jezus mij aan zijn tafel uit, om Hem te ontmoeten in het gebroken brood. Ik vind het fijn dat Jezus elke week opnieuw weer zo dicht bij mij wil zijn.

Wat dacht je van meer teksten? Via deze pagina vind je meer mooie kaartteksten.
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart