Leuke teksten voor op je communiekaartjes

Een communiekaart is niet compleet zonder een leuke kaarttekst op de voorkant. Kaartje2go helpt je bovendien niet alleen met het leveren van originele communiekaartjes, bij ons vind je namelijk ook de leukste teksten voor op je kaarten. We geven je enkele voorbeelden.

Originele teksten communiekaarten

Vind jij ook dat een communiekaartje niet compleet is zonder een leuke tekst? Wij in ieder geval wel! De teksten die je hieronder in beeld ziet, zijn speciaal bedoeld voor op je communiekaartjes. Je bekijkt alle kaartteksten door naar deze pagina te gaan.

Toch ben ik al groot

Ik moet nog heel wat leren, maar toch ben ik al groot. Jezus is een vriend van mij, hij deelt met mij zijn brood.

Een prachtige kaarttekst, vind je ook niet? Een andere kaarttekst is de volgende: ‘Vrede en Vriendschap’. Hij is iets informeler, wat leuk is als je daar van houdt. Je leest ‘m hieronder:

Liefde en vriendschap

Ik NAAM doe mijn eerste communie. Graag wil ik een feest waar iedereen bij hoort in vrede en vriendschap. Laten we samen vieren, en denken aan alle mooie dingen. De bloempjes in het bos, de vlindertjes die dwarrelen in het rond. De zon die schijnt met warmte en lichtgevend is. De sterren die vallen in de duisternis en zoveel meer. Laat ons feesten om een dag nooit te vergeten. Daarom nodig ik jullie uit op mijn eerste communie op DATUM JAAR. Om dit samen te vieren rond het altaar en daarna het glas te klinken bij ons thuis. 

Ik hoop echt dat je erbij zult zijn.

Groetjes NAAM

Meer teksten lezen? Bekijk eens onze top 3 communieteksten!
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart