Mooie communietekst De Herder Kent Zijn Schapen

ben je op zoek naar een mooie communietekst om op de binnen- of achterkant van je communiekaarten te schrijven? Dan heeft kaartje2go nog wel een leuke tekst voor je om te gebruiken.

Speciaal moment

Een communie is natuurlijk een speciaal moment in het leven van je kind. De communie moet je natuurlijk vieren met vrienden en familieleden. Nodig ze daarom uit met een mooie communiekaart van kaartje2go. Tip: ook een leuk idee voor het maken van kaartjes is de fotokaart. Dit is een kaart met je eigen foto op de voorkant, voorzien van teksten, kaders en figuurtjes!

Leuke tekst voor op je kaart

Als je op zoek bent naar een geschikte tekst voor op je kaart, dan is het goed om te weten dat kaartje2go een pagina heeft met kaartteksten voor communiekaarten. Hierop staan allerhande teksten die je kunt gebruiken voor op je communiekaartjes. wat dacht je bijvoorbeeld van de tekst hieronder? Kijk tot slot ook eens hier voor nog een leuk communiegedicht.

De herder kent zijn schapen Hij kent ze allemaal van naam De herder kent jou Hij weet je naam En Hij zal hem nooit vergeten. – Max Lucado
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart