Mooie communietekst: Vrede en Vriendschap

Ben je op zoek naar een mooie tekst voor op je communiekaarten? Kaartje2go heeft een speciale tekst voor je, die je kunt gebruiken op al je communiekaarten. Weten welke dat is? Lees snel verder!

Speciale communieteksten

Je maakt je kaartje helemaal af door deze te voorzien van een leuke tekst. Zoek je naar leuke, korte gedichtjes voor op je communiekaarten, dan heeft kaartje2go een speciale pagina voor je met teksten. Bekijk deze door op de link te klikken. Hieronder hebben we speciaal voor jou een kaarttekst uitgelicht. Deze heet ‘Vrede en Vriendschap’. Kopieer dit gedicht en plak hem op je communiekaart.

Vrede en vriendschap

Ik NAAM doe mijn eerste communie. Graag wil ik een feest waar iedereen bij hoort in vrede en vriendschap. Laten we samen vieren, en denken aan alle mooie dingen. De bloempjes in het bos, de vlindertjes die dwarrelen in het rond. De zon die schijnt met warmte en lichtgevend is. De sterren die vallen in de duisternis en zoveel meer. Laat ons feesten om een dag nooit te vergeten. Daarom nodig ik jullie uit op mijn eerste communie op DATUM JAAR. Om dit samen te vieren rond het altaar en daarna het glas te klinken bij ons thuis.

Ik hoop echt dat je erbij zult zijn.

Groetjes NAAM
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart