Mooie teksten voor op je communiekaarten

Ben je op zoek naar een geschikte tekst voor op je communiekaartjes? Kaartje2go heeft een assortiment gratis te gebruiken kaartteksten voor je, waar je te allen tijde een mooie tekst zult vinden. Dat is iets waar we vrij zeker over zijn!

Een tekst op je kaartje..

Het is belangrijk om een mooie tekst op je communiekaarten te hebben, want een tekst kan je kaartje maken of kraken. Daarom helpen wij je graag met de leukste kaartteksten. Het blijkt namelijk dat de meeste mensen niet zo veel zin hebben om hun tekst zelf te verzinnen. En wie weet hebben ze daar eigenlijk best wel gelijk in. Waarom zou je immers gaan rijmen als wij al de leukste teksten voor je hebben?

Zelf teksten vinden!

Die je bovendien ook nog eens gratis kunt gebruiken! Al onze teksten zijn namelijk gratis en geheel vrijblijvend te gebruiken. Hieronder hebben we een paar teksten voor je geplaatst, zodat je een aardig beeld krijgt van onze kaartteksten. Kijk hier voor alle kaartteksten.

Toch ben ik al groot

Ik moet nog heel wat leren, maar toch ben ik al groot. Jezus is een vriend van mij, hij deelt met mij zijn brood.

De herder kent zijn schapen

De herder kent zijn schapen Hij kent ze allemaal van naam De herder kent jou Hij weet je naam En Hij zal hem nooit vergeten. – Max Lucado

Jezus nodigt mij aan zijn tafel uit

Lieve mama en papa, hoe dikwijls hebben jullie mij niet aan tafel geroepen om te komen eten? Vandaag nodigt Jezus mij aan zijn tafel uit, om Hem te ontmoeten in het gebroken brood. Ik vind het fijn dat Jezus elke week opnieuw weer zo dicht bij mij wil zijn.
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart