Nieuwe tekst voor op je communiepost

Iedereen herinnert zich nog wel die eerste keer: communie. Een dag die je nooit zal vergeten, een dag waarop je volwassen wordt en een dag om van tevoren aan te kondigen. Kaartje2go heeft prachtige communiekaarten en in dit bericht geven we jou een fijne tekst.

Bijzondere communiekaarten

Want op zo een communiekaartje hoort natuurlijk een sprankelende tekst. Een combinatie van woorden die zoveel kan zeggen. Het overbrengen van een boodschap op een lyrische wijze. Bij kaartje2go ben je aan het juiste adres als het gaat om prachtige communiekaarten, die je zowel op basis van een foto kunt maken als dat je gebruik kunt maken van een design van onze ontwerpers.

Juiste woorden

Ben je op zoek naar de juiste woorden om op je kaartje te schrijven? Een goede tekst kan je kaartje voorzien van extra flair. Wij hebben daarom online een bijzonder assortiment kaartteksten staan, die je uiteraard gratis mag gebruiken. Het kaarttekstje hieronder is een prachtig voorbeeld hiervan. Kopieer en plak de tekst en gebruik deze voor al je communiekaarten!

De eerste keer aan tafel gaan de eerste keer bij Jezus staan en eten van dit brood dat mensen voedt in alle nood

De eerste keer hier en vandaag ik doe dit echt ontzettend graag en hoop dat ik voortaan die weg van Jezus voort mag gaan.

Top: bekijk hier nog een leuke tekst.
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart