Originele communietekst voor op je kaartjes

Op een communiekaartje hoort natuurlijk een speciale tekst. Kaartje2go heeft een leuke tekst voor op je communiekaart voor je. Deze komt uit ons assortiment gratis te gebruiken communieteksten.

Originele communietekst

Onderstaande tekst kun je gebruiken voor op al je communiekaarten. Deze tekst is gratis van de website van kaartje2go te halen via bovenstaande link. Een communiekaartje is eigenlijk pas compleet met een goede tekst, dus doe je voordeel met deze originele kaarttekst! Het is een mooi gedicht, waar de liefde afstraalt!

Het wordt een prachtige dag
vergezeld door jouw lieve lach,
 met tinkeltjes in je ogen
als de kleur van regenbogen.
NAAM, je bent wie je bent,
geliefd door ieder die je kent.
 Wij zijn zo fier op jou, jij kleine kapoen
 nu jij je eerste communie gaat doen.
 Al ben je nog zo klein,
 weet dat we trots op je zijn!

Leuke reacties

Dat klanten tevreden zijn over kaartje2go is een feit. Niet alleen kwam kaartje2go als nummer 1 rollen uit tests van Kassa!, De Consumentenbond en werd het aangeraden door kwaliteitskranten als De Volkskrant en De Telegraaf, ook sturen onze klanten ons geregeld leuke berichtjes. Zoals die van Buys, die erg te spreken is over de kwaliteit van onze service:

“Dank u wel voor uw uitgebreide en snelle reactie. Naast de kwaliteit van de uitnodigingskaarten siert jullie service jullie! Ik vind Kaartje2go echt geweldig en ben voor jullie een wandelend reclamebord. Ik heb al heel wat mensen om me heen warm gemaakt voor jullie bedrijf. Uw snelle reactie en uitgebreide uitleg sterkt het vertrouwen! Met vriendelijke groet, S. R. Buys.”
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart