Speciale teksten voor je communiekaarten

Als je communiekaarten maakt, dan is het leuk om een speciale tekst op de achter- of binnenkant te schrijven, zodat je je kaart speciaal maakt. Op deze manier heeft de ontvanger ook iets leuks te lezen en geef je je kaart extra flair. Kaartje2go heeft de leukste teksten voor je verzameld!

Alle communieteksten

Je kunt al die communieteksten van ons op één pagina vinden. Klik op de link met communiekaarten en je komt direct terecht in ons assortiment communieteksten. Voor de goede orde: deze teksten mag je gratis en vrijblijvend gebruiken. Dit is een klein stukje service van kaartje2go naar jou!

Voorbeelden

Hieronder vind je enkele leuke voorbeelden van teksten voor op je communiekaarten. We hopen dat je veel plezier zult hebben met het maken van originele communiekaarten. Voor vragen kun je ons altijd bereiken op info@kaartje2go.nl!

Diepe wortels en vleugels Als kinderen klein zijn, moet je ze diepe wortels geven. Als ze groot zijn, moet je ze vleugels geven.

God zorgt ook voor mij God, die ’t grassprietje bedacht, de bloem, de boom, de bij, de wisseling van dag en nacht, die God zorgt ook voor mij
Communiekaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een communiekaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je communiekaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak een communiekaart